Jordnära elektriker på vägen mot Öland

Min familj har haft en tradition att åka till Öland varje sommar sen jag var ung. Vi åkte från Göteborg tvärs över landet till Kalmar och bron över till ön. Väl framme vid vårt slutmål Böda brukade vi alltid fira med en korv o bröd för hela familjen på den lokala korvmojjen nära campingen.

Idag har jag egen familj och åker fortfarande tvärs över landet varje sommar, men nu stannar vi till i Nybro istället. Anledningen är att vi köpt ett sommarhus i Nybro. Kåken är en mysig villa med stor tomt och bastu vid en sjö. Senaste året har vi renoverat elsystemen i huset och har då haft hjälp av elektrikerna i Nybro. De fixade även så vi fick trådlöst internet i huset.

Nybro är trevligt och vi brukar vara här under sommaren. Öland ligger inte långt bort och det händer fortfarande att vi sticker iväg till ön under ett par dagar när vi ändå är på besök i närheten. Kalmar, som ligger på vägen till Öland, är en mysig stad jag kan rekommendera.

Elektrikerna i Nybro är ett bolag du kan kontakta om du behöver hjälp med elarbeten, skaffa solceller på taket eller har funderingar på att sätta upp en laddstolpe till din elbil.

Är sugen på att köra en Tesla. Grannen har skaffat en Tesla och jag är i ärlighetens namn väldigt avundsjuk att han har en så cool bil. Min fru skulle aldrig låta mig köpa en Tesla. Anledningen är att bilen är väldigt dyr o hon vill inte att vår ekonomi blir mer ansträngd än vad den är idag.

Han är väldigt innovativ den där Elon Musk. Såg ett program på TV där de intervjuade honom. Mannen har massvis med omöjliga idéer i sitt huvud. Saken är den att han förverkligar flera av dem och det är fantastiskt!