Tillbehör till Apple Watch

Apple är min favorit när det gäller mobiltelefoner. Jag har använt deras modeller senaste åren och vant mig vid operativsystemet. Mina kollegor på jobbet har vitt skilda åsikter om Apples produkter. Frågar du säljare är de överlag positiva till Apple. Vänder du dig till kontorets tekniker är de mestadels negativa till Apple och Iphone. Anledningen att tekniker ogillar Apple har nog att göra med att operativsystemet är låst. Samsung har Android i sina telefoner och surfplattor. Android är ett öppet operativsystem.

Som du förstår gillar jag i alla fall Apple och deras produkter. Fick en Apple Watch i julklapp av min flickvän och blev självklart glad över detta. Använder klockan mycket när jag tränar löpning och kör styrketräning. Kommer köpa nya tillbehör till Apple Watch inom kort. Det blir ett nytt armband i blå färg och så kollar jag på en magnetisk laddkabel till klockan.

Finns det andra bra tillbehör till Apple Watch? Jag tycker det är en bra idé att införskaffa ett skyddande skal till Apple Watch.

Apple är idag ett av världens högst värderade bolag på börsen. Aktien har stuckit som en raket senaste åren. När Apple lanserade Iphone vände de upp och ner på mobilmarknaden. Få trodde Apple skulle lyckas konkurrera ut giganter som Nokia och Ericsson. Men idag har vi facit på detta och kan krasst konstatera att Apple tog ledartröjan med sin Iphone.

Apple tjänar idag mycket pengar på sina tjänster i Apple Store. Det är ett litet universum av program som du laddar ned till din telefon, klocka och läsplatta. Apple tar en procent av all appförsäljning i Apple Store.

Apple utmanas idag av Samsung på mobilmarknaden. Apples styrka gentemot konkurrenter är att de lyckas ta väldigt bra betalt för sina produkter och har därför en väldigt hög vinstmarginal.